søndag den 13. april 2014

Lea får nyt værelses look i sommerhuset

Så fik vi endelig tid til at gøre noget ved Lea' værelse i sommer huset (det var godt nok også tiltrængt). Ned kom den store køjeseng, ud med en ekstra seng som en veninde havde brug, og ind kom hendes gamle seng, hjemmefra. Vi fik købt et blomstret sengetæppe i Jysk, og puderne fik nyt betræk. Betrækket lavede vi at et dynebetræk med Barbie motiv, som hun ikke brugte mere, dvs. vi brugte bagsiden, der havde fine blomster og striber. Op kom det prinsessenette som hun længe havde haft (arvet fra en kusine) og drømt om at få afprøvet, en gammel stigereol fik malet sigerne hvide, og der blev ryddet op.

Nu mangler vi at komme en tur i genbrugsbutikken for at aflevere alle de bøger vi har sorteret fra, og måske kan vi finde nye sjove ting til værelset, som en slagt bytter..... og så at få lidt på væggene mm., vi skal have funden en ny løsning til Nintendo64' mm.

Hyggeligt og sjov - vi glæder os til fortsættelsen


1 kommentar:

  1. Hold op en forskel der er på før-billedet og til hvordan det ser ud nu. Jeg har lavet noget lignende i vores sommerhus, det i stedet den nemme løsning, hvor jeg købte de ting vi skulle bruge, da jeg ikke har noget talenet ifht. at lave tingene selv. Jeg fandt nogle flotte puder hos botex, da vi var i gang med at skulle kigge på nye ting til vores sommerhus. Masser af farver, og i mange forskellige nuancer - http://botex.dk/produkter/81-sofapuder/#filter&filterdata=104& jeg valgte nogle af dem med mønstre på, da jeg mener de skaber den helt rigtige stemning i vores sommerhus.

    SvarSlet